Tuesday, June 30, 2015

Persiapan Hari Raya Bersama Lazada Malaysia

Lazada Malaysia akan mengadakan jualan eksklusif raya selama sebulan bermula 11 June hingga 15 July 2015  dan SPECIAL "Riang Ria Raya - Jualan Terhebat" bermula 24 June hingga 26 June 2015 iaitu 24 hari sebelum perayaan Syawal. Lazada akan menawarkan promosi menarik serta tawaran eksklusif untuk pelbagai kategori selama 3 hari untuk membantu persiapan raya nanti.

Boleh mula shopping raya dengan klik Riang Ria Raya 2015:

Dapatkan apa yang di inginkan untuk musim perayaan ini, dari telefon bimbit, tablet dan peralatan elektronik hinggalah ke fesyen koleksi raya, barangan rumah untuk dekorasi raya. Meriahkan raya anda dengan Lazada!

3 BARANG YANG SAYA NAK BELI KAT LAZADA SEMPENA RAYA NI:

BARANG 1: Radzuan Radziwill Aishah Baju Kurung Moden 
SEBAB NAK BELI:
Cantik baju kurung ni, sesuai sangat digayakan semasa hari raya. Menyerlahkan penampilan saya, menjadikan saya lebih kelihatan ayu dan anggun. Suka tengok lace tu. Cantik!

BARANG 2: Sweet Heart Paris Car Seat Cs898 Red
 
SEBAB NAK BELI:
Boleh letakkan anak buah saya dalam car seat ni. Tak perlu risau bila ada car seat, keselamatan terjamin, pemanduan lancar semasa pergi menziarahi sanak saudara di hari raya kelak.

BARANG 3: Panasonic DMC-GF3W Red 14mm + 14-42mm + 8GB
 
SEBAB NAK BELI:
Boleh bergambar sepuasnya semasa hari Raya nanti. Gambar sekeluarga, gambar semasa persiapan raya, gambar beraya dengan kawan-kawan.

------------------------------------------------

 

Ini adalah Blogger Contest anjuran Lazada Malaysia dengan kerjasama sayaiday. 6 Pemenang bertuah akan dipilih untuk memenangi hadiah Gopro 4 dan Duit Raya ! Untuk sertai contest ini, sila ke blog sayaiday dengan ke link ini : LINK CONTEST 

2 comments:

Syah said...

Assalamualaikum..hai2
Saya jual iphone,samsung,phone case dan lain2..jemput singgah blog saya

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

ig @nurnasuha96_

whatsapp +60196117811

Norain Omar said...

Salam,

My name is Norain from ZALORA Malaysia. I would like to offer you to do a collaboration with us. Feel free to drop me an email at norain@my.zalora.com

Thanks :)